Jouw eigen nummer maken?

Stichting niet alleen

‘Wij raken de juiste snaar en brengen muziek terug in het leven van jongeren ‘

Ons doel

Activiteiten voor jongeren in een moderne sfeer.

Je gevoel en problemen omzetten in je eigen muziek nummers.

Organiseren van evenementen waar we jongeren van A tot Z bij betrekken.

Wij zorgen voor samenwerken, een veilige plek en een positieve vibe.

Het bestuur

Lewis Ariole

Lewis Ariole

Voorzitter

Ervaring en Studie: Account management en Life Coach

Beroep: Lifecoach / Commercieel adviseur

Staat in verbinding met de jeugd en zijn omgeving. Met zijn firme en vriendelijke uitstraling, weet hij op natuurlijk wijze het respect van de jeugd voor zich te winnen.
Yorick Kees van Seggelen

Yorick Kees van Seggelen

Creatief Directeur bij Stichting Niet Alleen/Workshop Coach.

Ervaring en Studie: Kees moet het hebben van zijn levenservaring en niet van afgeronde studies. Vanaf zijn 17e jaar was hij uit huis en daarna heeft hij in verschillende instellingen gewoond.

in totaal is hij 27 keer verhuisd en heeft hij na 15 jaar zijn drank en cannabis verslaving overwonnen. Hij is nu 3.5 jaar positief en clean bezig. Naast zijn werk voor Stichting Niet Alleen is hij druk bezig als rapper. Zijn Rap naam is ‘Keesje’ en onder de button ‘media’  kan je zijn laatste nummers vinden!

Motivatie: Toen Kees zelf in een jeugdinstelling zat kreeg hij daar rapworkshops. Dit motiveerde hem om altijd muziek te blijven maken en waar hij ook doorheen ging, zo kon hij zijn gevoel uiten.

Hij vindt het heel belangrijk dat de jeugd de kans krijgt om de studio in te gaan om hun nummers te kunnen maken en op te treden. Dit geeft ze positieve impact en tegelijk een goede uitlaatklep!

“Als ik een goede beat hoor, dan gaat mijn vlam gelijk branden! Het liefst ren ik dan gelijk de studio in en neem ik iets op! Dit wil ik ook voor de jongeren doen: Zij zijn de vlam en wij de aansteker!”.

Michael Blok

Michael Blok

Bestuurslid

Ervaring en studie: Maatschappelijk Werk en Dienstverlening , HBO te Hogeschool Utrecht

Huidige branche: GGZ

Motivatie: Michael heeft in zijn vakgebied mogen meemaken dat creativiteit een positieve bijdrage kan leveren aan het verwerkingsproces.  Ook in zijn persoonlijke leven heeft Michael mogen ervaren dat het schrijven van songteksten voor hem een manier is om gebeurtenissen te verwerken en situaties in zijn perspectief te plaatsen.

Door dit proces samen aan te gaan, steunen we elkaar om  ‘echt naar binnen te gaan kijken’ en wordt het stoer om ‘ jezelf echt te laten zien’.

Marcel van Twuijver

Marcel van Twuijver

Oprichter en meewerkend bestuurder van De Portuur, coöperatie U.A., onafhankelijk platform van ervaringsdeskundigen.

Het zelf meegemaakt hebben en de kennis die je daardoor hebt opgedaan over kunnen brengen, ervaringsdeskundigheid , is goud waard.
“ Een hulpverlener zegt dat hij/zij je begrijpt, bij Keesje voel je dat hij je begrijpt”, een geweldig uitgangspunt om je twijfels/woede/ frustratie om te zetten in creativiteit. 

KVK: 86112589 

Wij staan bij de KVK ingestreven als Stichting Je bent Niet Alleen

Contact

Jouw eigen nummer maken bij ons in de studio? 

Locatie

Onze studios liggen in Zoetermeer en Leiden maar we kunnen ook op locatie werken

Studio tijden

Op afspraak

Telefoon